Informatieve linkpagina over ecologisch leven, ecologisch tuinieren, duurzaam ecotoerisme, ecologische voeding, ecologisch bouwen, eco voor kids en ecologische voetafdruk.
NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
In de kijker
- 1001energieleveranciers.nl
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Ecologisch leven


Geplaatst 15 Februari, 14:08

'Natuur activiteiten van natuurvereniging Limburgs Landschap'
Kom eens wandelen in één van de 40 natuurgebieden die beheerd worden door natuurvereniging Limburgs Landschap, 2.500 ha natuur verspreid over heel Limburg.

Doe mee met de Natuur Activiteiten van Limburgs Landschap. Van begeleide wandelingen tot leuke familie- en kinderactiviteiten. Je kan ook eens komen helpen op een beheerdag in één van de vele gebieden!

Of kom eens naar het Bezoekerscentrum Hengelhoef, dé uitvalsbasis om natuurgebied Hengelhoef en de nabijgelegen heidegebieden Teut en Ten Haagdoornheide te verkennen. In en rond het bezoekerscentrum, een gerenoveerd Kempisch vakwerkhuis, beleef je het vroegere leven op de heide. Met een ecologische volkstuin en een speciale heide- en insectentuin. Waar je een kijkje kan nemen in een plaggenhut, insecten kan bestuderen, genieten aan de amfibie-vriendelijke poel of gewoon lekker uitrusten op een boomstam... Geniet er ook van een (h)eerlijk drankje in een natuurlijk kader! Maandelijks worden er verschillende natuur activiteiten georganiseerd.


Meer berichten

OnderwerpToegevoegd
Natuur activiteiten van natuurvereniging Limburgs Landschap 15 Februari, 14:08
Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2020 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn